Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Eläinkoulutus TAiTO järjestää yhteistyössä Kaisa Silanderin kanssa erilaisia kursseja. Koirille on tärkeää tarjota myös muuta tekemistä kuin pelkkää liikuntaa, kuten esim aivotyöskentelyä. Yhteinen tekeminen parantaa koiran ja omistajan välistä suhdetta.

Kurssit pidetään pienryhmissä, 3-5 osallistujaa. Tämä takaa sen, että saatte henkilökohtaista opastusta ja koirilla on rauhallinen oppimisympäristö. Osassa kursseja on ensin luento ja sitten käytännön kerrat. Kurssit ovat eri hintaisia, riippuen sisällöstä ja kestosta. Kurssitarjonta muokkautuu kysynnän mukaan. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja, poissulkien pentukurssien ja -treffien pikkupennut.

Peruutusehdot sekä muita yleisiä käytäntöjä.

 

Kurssimme täyttyvät nopeasti ja jos huomaat, että kurssi minne haluaisitte tulla on täynnä, niin ota siitä huolimatta yhteyttä. Usein on mahdollista luoda uusi kurssi ja aina silloin tällöin tulee myös peruutuksia.

 

Kurssit  ja treenit pidetään Sutelassa, Alasuutarintie 13. Koulutustila on lämmin.

 

 

ALKAMASSA OLEVAT TANJAN KURSSIT/TREENIT:

- Keskiviikkoisin klo 18.00 - 18.55 Näyttelytreenit. Hinta 10 e. Maksu käteisellä paikan päällä.

- Ke 13.2. klo 19.00 Perustaidot harrastekoiralle -kurssi.

- Ti 26.2. klo 17.30 Pentukurssi 10 vk -  6 kk ikäisille pennuille.

- Ti 26.2. klo 18.30 Juniorikurssi 6 kk - 12 kk ikäisille.

- Ma 11.3. klo 18.30 Hihnakäytöskurssi. Kolme kertaa. 50 e.

- Ke 27.3. klo 19.00 Naksutinkurssi. Kolme kertaa. 50 e. Kurssilla opit käyttämään naksutinta ja kouluttamaan sillä erilaisia käytöksiä tai vaikka   temppuja.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tanjan kursseista tanja@elainkoulutustaito.fi tai 045 220 7175.

 

ALKAMASSA OLEVAT KAISAN KURSSIT/TREENIT

- Torstaisin klo 18.30 Rally-Tokon jatkovakiryhmä *Tilaa kahdelle* 

- PE 14.12. klo 17.30 Kokeile koiratanssia.      

- PE 11.1 klo 17.30 Rally-tokon alkeet. *täynnä*

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Kaisan kursseista kaisa.koiraohjaus@gmail.com.                                                                                        

 

 

 

 

Jos kursseista ei löytynyt juuri sinulle sopivaa kurssia, niin ehdota ihmeessä ideaasi ja voit myös kerätä oman porukan ja räätälöidään teille sopiva kurssi.

 

Kysy myös luentoja ryhmille sekä koira- ja hevoskerhoille ja yhdistyksille! Mielenkiintoinen aihe mm. koiran oppiminen ja käyttäytyminen.

 

 

 

                                                                 Cindyllä on ollut kova pelko näyttelypöytää sekä koko kehää kohtaan. Jo heti parin harjoittelun jälkeen Cindy alkoi haluamaan itse pöydälle ja sen jälkeen on vieras ihminen voinut koskea kauttaaltaan ja katsoa hampaat Cindyn ollessa täysin rento sekä kaupunkikurssin yhteydessä ollaan yleistetty pöydälle menoa myös muihin paikkoihin. Cindyllä on ollut kova pelko näyttelypöytää sekä koko kehää kohtaan. Jo heti parin harjoittelun jälkeen Cindy alkoi haluamaan itse pöydälle ja sen jälkeen on vieras ihminen voinut koskea kauttaaltaan ja katsoa hampaat Cindyn ollessa täysin rento sekä kaupunkikurssin yhteydessä ollaan yleistetty pöydälle menoa myös muihin paikkoihin. Ohituksia tiellä. Ohituksia tiellä. Kaupunkikurssilaiset satamassa harjoittelemassa. Kaupunkikurssilaiset satamassa harjoittelemassa.