Naksutinkurssilla harjoitellaan tehokasta naksuttimen käyttöä ja kouluttamaan sillä erilaisia käytöksiä tai vaikka temppuja. Naksutin on erinomainen väline kouluttamiseen ja sitä käyttäen kouluttaminen on hyvinkin tehokasta.

Seuraava kurssi:

Ke 27.3. klo 19.00 - 19.50. Kolmena keskiviikkona. 50 e.

Perustaidot harrastekoiralle. Sopii niin pennuille kuin vanhemmillekin koirille. Kurssilla opitaan tarpeellisia taitoja mitä tarvitaan lajissa kuin lajissa, niin rauhoittumista, taukokäytös, viretilan hallintaa, palkkaamista eri tavoin, erilaisia tapoja kouluttaa (mm sheippaus), häiriöistä luopumista jne. Hinta 95 e, sisältää luennon, viisi käytännön kertaa, kirjallisen materiaalin ja kotiharjoituksia.

Seuraava kurssi:

Ke 13.2. klo 19.00 - 19.50. Kuutena keskiviikkona.

Hyvänmielen koiratanssikurssi. Koiratanssi on hauska ja monipuolinen laji, jossa musiikin siivittämänä koiran kanssa tehdään yhdessä erilaisia temppuja ja liikkeitä. Hinta 85 e, sisältää viisi käytännön kertaa. Lisätietoa koiratanssista: www.kennelliitto.fi/koiraharrastukset/kokeet-ja-kilpailut/koiratanssikilpailut.

Lapsi-koirakurssi. Tarkoitettu kaikille n. 8-14 -vuotiaille lapsille ja heidän perheen koirilleen. Kurssilla käydään läpi ja opetellaan miten koira oppii, miten ja milloin koiraa palkataan, miten koiraa käsitellään, mitä ja miten koira viestittää elekielellään, koiran perustaitoja sekä käydään läpi koiraharrastamiseen liittyviä asioita. Perheen oman koiran lisäksi lapset pääsevät harjoittelemaan vieraiden koirien kanssa. HInta 85 e, sisältää viisi käytännön kertaa. Mukaan mahtuu viisi lapsi-koiraparia.