Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jäljestämisen alkeiskurssi. Tällä kurssilla opitaan laahaus- ja ihmisjäljen alkeet. Sopii kaikenlaisille koirille.

Alkeiskurssin hinta 85 e, sisältää neljä käytännön kertaa.                 Hieno löytö :) Hieno löytö :)

Kurssipaikka Haminassa.

 

Nosework-viikonloppukurssilla tukeva startti nosework-harrastukseen!

Viikonlopun aikana käydään läpi tuhti paketti teoriaa ja käytäntöä, joiden avulla pääset alkuun nosework-harrastuksessa. Koulutus sopii myös koirakoille, jotka ovat jo harrastaneet noseworkiä, ja haluavat lisää perustietoa lajista sekä hajuista ja niiden käyttäytymisestä. Voit tulla tehotreenaamaan vaikkapa jotain tiettyä osa-aluetta, kuten ilmaisua, korkeita piiloja, tassujen käytön kätköllä pois opettamista tms.

Kurssi soveltuu: kaikille koirille ikään tai kokoon katsomatta – myös pennut tervetuloa!

Tarvittavia ennakkotaitoja ei ole, mutta kurssilla pääsee pitemmälle, jos koira osaa jo naksuttimen (tai sillä on käytössä jokin vahva palkkiosana) ja jos koira on tehnyt erilaisa kuonokosketuskohteita.

Kouluttajasta lyhyt esittely: Leena Rantamäki on opiskellut eläintenkouluttajan ammattitutkintoon johtavat opinnot vv 2011-2013 (tutkintönäyttöä ei ole tehty) ja päätyökseen kouluttaa koiria ohjaajinen Koirakoulu Visiolla. Hän harrastaa itse noseworkiä kolmen koiransa kanssa: 4-vuotias lakelandinterrieri Zenja sekä 12- ja 14-vuotiaat kääpiösnautserit Zissy ja Zosie. Näistä Zissy on lisäksi sokea. Viikoittaisia nosework-koulutusryhmiä Leenalla pyörii jatkuvasti 3-6 kpl eri tasoisia. Leena on lisäksi lajia Suomessa hallinnoivan Nose Work Finland ry:n puheenjohtaja.

Koulutuspäivien kesto molempina päivinä on klo 10 - 17. Koulutus pidetään Eläinkoulutus TAiTOn koulutustilassa Alasuutarintie 13, Kotka.

Hinta koirakkopaikalle 150 e/vkl. Kuuntelupaikka 60 e/vkl.

Sitovat ilmoittautumiset tanja@elainkoulutustaito.fi