Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hihnakäytöskurssilla opetellaan kulkemaan hihnassa vetämättä. Ohituskurssit tarkoitettu hihnassa räyhääville.

Kurssin hinta 50 e, sis kolme käytännön kertaa.

Seuraava kurssi:                                                                                                Hihnakäytöskurssilaisia Hihnakäytöskurssilaisia

Ma 11.3. klo 18.30 - 19.20. Kurssipäivät 11.3 , 18.3. , 25.3.                    

 

 

 

 

 

 

 

Ohitus- ja kaupunkikurssit alkavat keväällä.

 

Ohituskurssi. Tällä kurssilla opetellaan toisten koirien ohittamista. Soveltuu kaikille koirille, mutta on erityisesti suunniteltu koirille joilla haasteita ohittaa muita koiria. Sisältää viisi käytännön kertaa kirjallisen materiaalin ja kirjalliset ohjeet. Hinta 95 euroa. Paikka saattaa kurssilla vaihtua eri ympäristöihin.

 

Kaupunkikurssi 1. Sopii koirille, joiden kanssa ei juurikaan olla käyty ihmisten ilmoilla tai joiden kanssa halutaan harjoitella erilaisissa ympäristöissä ja häiriöissä. Koira saattaa kotona tutuissa ympäristöissä osata hienosti, mutta vieraammissa paikoissa se onkin haastavampaa. Sopii erinomaisesti myös eri lajeissa kilpaileville. Koirien kanssa käydään tutustumassa erilaisiin paikkoihin ohjatusti. Sisältää neljä käytännön kertaa ja kirjalliset ohjeet. Hinta 85 e.

Kaupunkikurssi 2. Sopii koirille, joilla on jo kokemusta vieraista paikoista. Tällä kurssilla mennään haastavampiin paikkoihin ohjatusti.Sisältää neljä käytännön kertaa ja kirjalliset ohjeet. Hinta 85 e. Kaupunkikurssi 1 on suositeltavaa käydä ensin tai ainakin pentu- tai arkikäytöskurssi etukäteen ja sen lisäksi hyvä olla kokemusta vieraissa paikoissa liikkumisessa.