Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hihnakäytöskurssilla harjoitellaan hihnakävelyä. Lenkkeilyyn kuuluu monta erilaista osa-aluetta eli kyseessä ei ole vain yksi taito.  Ohituskurssit tarkoitettu hihnassa räyhääville.

Kurssin hinta 60 e, sis kolme käytännön kertaa.

Seuraava kurssi alkaa: ke 14.8. klo 17.00.                                                                                                Hihnakäytöskurssilaisia Hihnakäytöskurssilaisia

 

 

Ohituskurssi. Tällä kurssilla opetellaan toisten koirien ohittamista. Soveltuu kaikille koirille, mutta on erityisesti suunniteltu koirille joilla haasteita ohittaa muita koiria. Hinta 95 euroa, sis neljä käytännön kertaa. Paikka saattaa kurssilla vaihtua eri ympäristöihin.

 

Kaupunkikurssi 1. Sopii koirille, joiden kanssa ei juurikaan olla käyty ihmisten ilmoilla tai joiden kanssa halutaan harjoitella erilaisissa ympäristöissä ja häiriöissä. Koira saattaa kotona tutuissa ympäristöissä osata hienosti, mutta vieraammissa paikoissa se onkin haastavampaa. Sopii erinomaisesti myös eri lajeissa kilpaileville. Koirien kanssa käydään tutustumassa erilaisiin paikkoihin ohjatusti. Sisältää neljä käytännön kertaa ja kirjalliset ohjeet. Hinta 85 e.

Kaupunkikurssi 2. Sopii koirille, joilla on jo kokemusta vieraista paikoista. Tällä kurssilla mennään haastavampiin paikkoihin ohjatusti.Sisältää neljä käytännön kertaa ja kirjalliset ohjeet. Hinta 85 e. Kaupunkikurssi 1 on suositeltavaa käydä ensin tai ainakin pentu- tai arkikäytöskurssi etukäteen ja sen lisäksi hyvä olla kokemusta vieraissa paikoissa liikkumisessa.