Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pentu-, juniori- ja arkikäytöskurssit on tarkoitettu kaikille koirille perheineen, jotka haluavat harjoitella turvallisessa ympäristössä koirille tärkeitä perustaitoja. Koiran perhe oppii myös samalla itse miten on kannattavaa kouluttaa koiraansa ja miksi se käyttäytyy niin kuin käyttäytyy. Kursseille on siis tervetulleita ihan koko perhe ja mikäs sen mukavampaa kuin kouluttaa yhdessä koiraa.

 

Kurssit pitää Tanja Torvinen, joka on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon.

 

Pentukurssit on tarkoitettu 10 vk - 6 kk ikäisille pennuille. Pentukurssille on hyvä tulla jo näinkin aikaisin, että pentu pääsee sosiaalistumaan jo varhaisessa vaiheessa. Pennun tärkein sosiaalistamiskausi päättyy n. 12 ikäviikkoon mennessä eli todella varhain.

Kurssilla harjoittelemme tärkeän luopumisen taitoa, kontaktia, rauhoittumista, käsittelyä, hihnakäytöstä, toisten koirien ohittamista jne. Sisältää luennon ja viisi käytännön kertaa, kirjallisen materiaalin, kirjalliset ohjeet ja kotiharjoituksia. Hinta 95 e. Kurssipäivä kerran viikossa.

 

 

Tokopainotteinen pentukurssi on tarkoitettu 10 vk - 6 kk ikäisille pennuille. Kursilla pentu oppii hyödyllisiä taitoja, kuten mm häiriöistä luopumisen sekä tokon alkeita. Kurssi on normaalia pidempi eli luento sekä seitsemän käytännön kertaa, sisältää myös kirjallisen materiaalin, kirjalliset ohjeet ja kotiharjoituksia. Hinta 140 e. Kurssipäivä kerran viikossa.

 

 

 


Juniorikurssit on tarkoitettu 6 kk - 1v ikäisille koirille. Kurssilla harjoittelemme kontaktia, häiriöistä luopumista, hihnakäytöstä, toisten koirien ohittamista jne. Sisältää luennon ja viisi käytännön kertaa, kirjallisen materiaalin ja kirjalliset ohjeet. Hinta 95 e. Kurssipäivä kerran viikossa.

 

 

 

 

Tokopainotteinen arkikäytöskurssi, yli 6 kk ikäisille koirille. Kurssilla koira sekä omistaja harjoittelee tärkeitä arjen taitoja höystettynä tokomaisilla taidoilla, mm. hihnakäytöksen, ohituksia, luopumisen, paikalla olemisen, sivulletulon ja seuraamisen jne. Sisältää luennon ja viisi käytännön kertaa, kirjallisen materiaalin, kirjalliset ohjeet ja kotiharjoituksia. Hinta 95 e.

 

Perustaidot harrastekoiralle. Sopii niin pennuille kuin vanhemmillekin koirille. Kurssilla harjoitellaan tarpeellisia taitoja mitä tarvitaan lajissa kuin lajissa, niin rauhoittumista, taukokäytös, viretilan hallintaa, palkkaamista eri tavoin, erilaisia tapoja kouluttaa (mm sheippaus), häiriöistä luopumista jne. Hinta 95 e, sisältää luennon, viisi käytännön kertaa, kirjallisen materiaalin ja kotiharjoituksia.

 

Pentuleikkikoulu on tarkoitettu 8 - 16 vk ikäisille pennuille. Leikkikoulussa pentusi oppii jokaiselle koiralle tärkeitä sosiaalisia taitoja ohjatussa ja turvallisessa ympäristössä toisten pentujen kanssa. Leikkikoulussa myös aremmat pennut ehtivät rauhassa tehdä tuttavuutta, koska samat pennut tapaavat toisiaan kolme kertaa. Leikkikoulussa myös harjoitellaan hieman koulutustilassa oloa ja käsittelyä leikin lomassa sekä tutustutaan eri lajeihin. Kolme kertaa 45min/40e. Kellonaika avoin.

 

Arkikäytöskurssi, yli vuoden ikäisille koirille. Kurssilla koira sekä omistaja oppii tärkeitä arjen taitoja, mm. hihnakäytöksen, ohituksia, luopumisen, paikalla olemisen, luoksetulon jne. Sisältää luennon ja viisi käytännön kertaa, kirjallisen materiaalin, kirjalliset ohjeet ja kotiharjoituksia. Hinta 95 e.

 

Seniorikurssi. Tarkoitettu yli 8-vuotiaille. Vanhakin koira oppii uusia temppuja. Kurssilla käsitellään vanhenevan koiran hyvinvointia, harjoitellaan vanhemman koiran kouluttamista sekä virikkeellistämistä, mutta ennen kaikkea kurssilla pidetään hauskaa yhdessä. Ethän tuo kurssille kipeää koiraa. Sisältää neljä käytännön kertaa, kirjallisen materiaalin ja kirjalliset ohjeet. Hinta 70 e.

 

 

 Peruutusehdot sekä muita yleisiä käytäntöjä