Tokon viikkotreenit on tarkoitettu koirille, joiden kanssa halutaan aloittaa Tokon harrastastaminen tai ehkä on jo aloitettu. Treeneissä harjoitellaan alokas- ja avoimen luokan liikkeitä monipuolisesti sekä oheistreenejä niihin. Toko on paljon muutakin kun vain ne liikkeet. Kilpailuun tähtääminen on jokaisen oma valinta, mutta treeneissä siihen saa valmiudet. Viikkotreeneissä luodaan tavoitteita, joten kotona tehtäviä harjoitteita tulee joka viikko.

Kurssille tai treeneihin voi tulla koiran kanssa, jolla on jonkinlainen perustottelevaisuus hallussa sekä pystyy työskentelemään ohjaajan kanssa muista koirista huolimatta. Jos kaipaatte koirasi kanssa apua arkitottelevaisuudessa on hyvä käydä ensin esim. arkikäytöskurssi tai tulla yksityistunnille.

Kaikki viikkotreenit pidetään Pyhtäällä 250 neliöisessä hallissa.

Maanantain ryhmät :

17.30 Toko alo ja avo. Ryhmään tulijan on osattava jo kohtuullisella tasolla alokasluokan liikkeitä.

18.30 Arkitoko. Ryhmään tulijan on osattava perusasioita.

19.30 Toko alkeet. Ryhmään tulijalla on oltava hallussa kontakti sekä koiran

pitää kyetä olemaan toisten koirien kanssa samassa tilassa, kuten

kaikissa muissakin ryhmissä. Paikkamakuun harjoitteluaPaikkamakuun harjoittelua

Viikkotreenien hinta on 60 e/neljä viikkoa.

Keskiviikkona klo 18.30 oleva tokoryhmässä kouluttajana on Anna Piitulainen.  Hinta 70 e / kk.

Rally-Tokon ryhmä on tarkoitettu koirakoille alo- ja avoluokkatasoisille koirille. Ryhmään pääsemisehto on seuraaminen. Kouluttajana Anna Piitulainen. Annalla on useita eri koulutustunnuksia eri koirien kanssa. Hinta 80 e / kk.

Perustaidot harrastekoiralle -kurssilla harjoitellaan tärkeitä ja tarpeellisia taitoja mitä jokaisella harrastekoiralla olisi hyvä olla olemassa, mutta kurssi sopii myös ns kotikoirille. Kurssi sopii niin pennuille kuin vanhemmillekin koirille. Kurssilla harjoitellaan tarpeellisia taitoja mitä tarvitaan lajissa kuin lajissa. Aktiivi- ja passiivitauko, rauhoittumista, palkkaamista eri tavoin, valintoja, erilaisia tapoja kouluttaa (mm sheippaus), häiriötreeni jne. Hinta 95 e, sis. viisi käytännön kertaa, kirjallisen materiaalin ja kotiharjoituksia.

Sivulle ja seuraa -lyhytkurssilla harjoitellaan kontaktia, perusasentoa ja seuraamista. Perusasento sekä seuraaminen ovat tärkeitä mm tokossa ja rally-tokossa, mutta niistä on hyötyä myös ihan normaalissakin arjessa. Kurssille tulijalla olisi hyvä olla hallussa jo jonkinlainen perustottelevaisuus on hallussa sekä jotain ymmärrystä koiran oppimisesta. Kurssin hinta 60 e, sis kolme käytännön kertaa.

Luoksetulo, luopuminen ja paikalla oleminen kuntoon -lyhytkurssilla harjoitellaan häiriöitä luoksetulossa, luopumisessa sekä paikalla olemisessa. Kurssille tulijalla olisi hyvä olla hallussa jo jonkinlainen perustottelevaisuus. Kurssin hinta 60 e, sis kolme käytännön kertaa.