unsplash-RUgbGfdma6U-me

Tekstisi

Hei, olen Tanja Torvinen! Työskentelen eläintenkouluttajana ja olen suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon                v. 2018. 


Minulla on pitkä kokemus eläimistä, lähtien siitä kun olen ensimmäisen koiran saanut vuonna 1986. Monta mutkaa on matkaan mahtunut ja paljon on kokemusta karttunut. 


Koulutusmenetelmäni ovat positiiviset ja asiat tehdään eläimen ehdoilla. Näin ei ole aina ollut ja olen pitkän tien kulkenut siihen missä olen nyt. Muutoksen tie lähti ensisijaisesti hevosista, edeten niistä koiriin. Olen tänä päivänä erittäin onnellinen siitä, että uskalsin alkaa kyseenalaistamaan vanhoja oppeja joita toitotettiin joka paikassa. Minä, koirani ja hevoseni ovat voineet tämän jälkeen paremmin. Minä olen iloisempi, rennompi ja eläimeni tyytyväisempiä ja paremmin tottelevaisempia. 


Joskus 15 vuotta sitten olin hyvin kiinnostunut tokosta ja treenasin sitä ahkerasti. Väliin tuli sitten hevoset ja koiranäyttelyt jotka veivät aikaa paljon. Toko kulki mukana kuitenkin, mutta tavoitteellinen treenaaminen jäi vähemmälle. Muutamia vuosia sitten innostus tokoon syttyi uudelleen ja käytin paljon aikaa siihen, että opiskelin uusia tapoja kouluttaa. En pitänyt ns vanhoista tavoista ja kyllähän sitä pitääkin kehittyä koko ajan lisää. 


Tällä hetkellä treenaan nuoren australianpaimenkoirani kanssa tokoa kohtuullisen tavoitteellisesti, toivoen että joskus päästäisiin kilpailemaan. Muita harrastuksia on näyttelyt ja rally-toko vähän niin kuin sivuharrastuksena. 


Lajitreenaamisessa vahvinta osaamistani on rakentaa koiran (sekä ihmisen) asennetta työskentelyyn sekä treenaaminen monipuolisella tavalla, rikkoen vanhoja kaavoja.


Arkiasioiden opettamisessa vahvuuteni on varmasti tilanteen ymmärtäminen, 

stisi

Yhteystiedot

Sähköposti:

tanja@elainkoulutustaito.fi

Tietosuojaseloste