Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Eläinkoulutus TAiTO järjestää erilaisia kursseja. Koirille on tärkeää tarjota myös muuta tekemistä kuin pelkkää liikuntaa, kuten esim aivotyöskentelyä. Yhteinen tekeminen parantaa koiran ja omistajan välistä suhdetta.

Kurssit pidetään pienryhmissä, 3-5 osallistujaa. Tämä takaa sen, että saatte henkilökohtaista opastusta ja koirilla on rauhallinen oppimisympäristö. Osassa kursseja on ensin luento ja sitten käytännön kerrat. Kurssit ovat eri hintaisia, riippuen sisällöstä ja kestosta. Kurssitarjonta muokkautuu kysynnän mukaan. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja, poissulkien pentukurssien ja -treffien pikkupennut.

Peruutusehdot sekä muita yleisiä käytäntöjä.

 

Kurssimme täyttyvät nopeasti ja jos huomaat, että kurssi minne haluaisitte tulla on täynnä, niin ota siitä huolimatta yhteyttä. Usein on mahdollista luoda uusi kurssi ja aina silloin tällöin tulee myös peruutuksia.

 

Kurssit  ja treenit pidetään syyskuusta lähtien Lemmikkitarvike OnniPetin koulutustilassa. Koulutustila on lämmin. Kesäkaudella treenataan Karhulassa Kalliokosken kentällä olevalla hiekkakentällä.

 

Kysy myös luentoja ryhmille sekä koira- ja hevoskerhoille ja yhdistyksille!

 

 

 

                                                                 Cindyllä on ollut kova pelko näyttelypöytää sekä koko kehää kohtaan. Jo heti parin harjoittelun jälkeen Cindy alkoi haluamaan itse pöydälle ja sen jälkeen on vieras ihminen voinut koskea kauttaaltaan ja katsoa hampaat Cindyn ollessa täysin rento sekä kaupunkikurssin yhteydessä ollaan yleistetty pöydälle menoa myös muihin paikkoihin. Cindyllä on ollut kova pelko näyttelypöytää sekä koko kehää kohtaan. Jo heti parin harjoittelun jälkeen Cindy alkoi haluamaan itse pöydälle ja sen jälkeen on vieras ihminen voinut koskea kauttaaltaan ja katsoa hampaat Cindyn ollessa täysin rento sekä kaupunkikurssin yhteydessä ollaan yleistetty pöydälle menoa myös muihin paikkoihin. Ohituksia tiellä. Ohituksia tiellä. Kaupunkikurssilaiset satamassa harjoittelemassa. Kaupunkikurssilaiset satamassa harjoittelemassa.