Kurssit pidetään Linnoituksen Koirakeskuksessa Haminassa, Pikkuympyräkatu 24. HARRASTUSKOIRAN PERUSTAIDOT:

Viiden kerran kurssi jossa harjoitellaan jokaiselle harrastuskoiralle tärkeitä taitoja. Sopii lajin kuin lajin harrastajalle, sekä myös kotikoiralle. Kurssilla harjoitellaan kontaktia, luopumista, rauhoittumista, eri kouluttamismuotoja, palkkaamista, kohdetyöskentelyä. 

Hinta 95 e. 


PENTUKURSSIT:

Viiden kerran kurssit n 10 vk - 6 kk ikäisille. Kursseilla harjoitellaan tärkeitä taitoja jotka sopivat arkeen kuin harrastuksiinkin, mm luopumista, kontaktia jne. 

Hinta 95 e.


PENTUTOKO:

Kuuden kerran kurssi alle vuoden ikäisille. Perusasioiden (samat kuin pentukurssilla) lisäksi harjoitellaan myös kisatokoa. 

Hinta 108 e.


HARRASTAVA PENTU:

Kuuden kerran kurssi alle vuoden ikäisille, joiden kanssa jo harrastetaan jotain tai tulevaisuudessa aletaan harrastamaan. Kurssilla tehdään pennuille sopivia harjoituksia jotka tukevat harrastusmaailmaan siirtymistä.

Hinta 108 e.


NÄYTTELYKURSSI:

Kolmen kerran kurssi näyt­te­ly­har­ras­ta­jil­le tai näyttelyistä kiinnostuneille. Näyt­te­ly­har­ras­ta­mi­sen kuuluu olla hauskaa myös koiran mielestä. Harjoittelu tehdään koiran ehdoilla. 

Hinta 60 e. 


TEMPPUKURSSI:

Kolmen kerran kurssilla harjoitellaan erilaisia temppuja. Temppujen tarkoitus on virikkeistää koiraa sekä parantaa koiran ja ohjaajan välistä suhdetta. Turhaa temppua ei ole olemassakaan! Kurssille osallistuvan koiran on hyvä tulla toimeen muiden samassa tilassa olevien koirien kanssa. 

Hinta 60 e. 


HIHNAKÄYTÖSKURSSI:

Kolmen kerran kurssi. Kurssilla harjoitellaan hihnakäytöstä, ohittamista sekä muita hihnakäytökseen liittyviä asioita. Kesäkautena ollaan myös ulkona sekä paikka saattaa vaihtua. 

Hinta 70 e.


TOKOKURSSIT:

Kursseilla harjoitellaan kisatokoon liittyviä asioita. 


RALLY-TOKO:

Kursseilla harjoitellaan rally-tokoa.


LUOKSETULO JA LUOPUMINEN:

Luoksetulo sekä luopuminen on yksiä tärkeimpiä asioita mitä koira voi osata.  Kolmen kerran kurssilla harjoitellaan näitä tehostetusti. Hinta 60 e. VIIKKORYHMÄT:

Vaihtelevasti on myös vapaana paikkoja vakiryhmissä, jotka tällä hetkellä ovat maanantaisin. Vakiryhmissä treenataan tokoa sekä arkitokoa. 
Kurssit pidetään Haminassa Linnoituksen Koirakeskuksessa Pikkuympyräkatu 24.


Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

tanja@elainkoulutustaito.fi.

Ilmoita ilmoittautuessasi omat tiedot (nimi, osoite, numerosi) ja koiran tiedot.


Yh­teys­tie­dot

Sähköposti:

tanja@elainkoulutustaito.fi

Tietosuojaseloste