Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Treeniläisiä tauolla.Treeniläisiä tauolla.Näyttelytilanne on koiralle erittäin haastava ja sitä varten usein harjoitellaan liian vähän. Näyttelyissä on paljon tuntemattomia koiria ja ihmisiä, kova häly ja vieras ihminen tulee käsittelemään sekä pitäisi vielä mahdollisesti mennä vielä pöydällekin. Treenatessa on myös oleellista ottaa huomioon se miten se tehdään. Harjoittelun on kannattavaa olla koiralähtöistä ja sen tulisi edetä koiran ehdoilla. Jos koira pelkää näyttelypöydälle menemistä tai siellä olemista, niin on hyvin epätodennäköistä, että koira vaan tottuu siihen väkisin nostamalla ja sen jälkeen on rennosti pöydällä ja haluaisi mennä sinne vapaaehtoisesti. Tilanne voi olla myös handlerille hyvin jännittävä.

                                                                                                                                                                         

Meidän näyttelytreeneissä opitaan miten koirasta saa iloisen ja näyttävän esiintyjän. Treenaaminen tapahtuu koiran ehdoilla. Koiria ei pakoteta tilanteisiin mihin ne eivät pysty - tällä menetelmällä kun harvoin saa mitään hyvää aikaiseksi. Treeneissä on mukava ja turvallinen ilmapiiri niin koiralle kuin omistajallekin.

Treenit pidetään joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 18.00 Lemmikkitarvike Onnipetin tiloissa. 

 

 

Näyttelykurssi Cindyllä on ollut suuri pelko näyttelypöytää sekä koko näyttelytilannetta kohtaan. Cindyllä oli vain yksi suunta ja se oli mahdollisimman kauas pöydästä. Jo parilla treenillä Cindy alkoi itse hakeutua pöydälle. Tähän oli avainasemassa se, että Cindyä ei missään vaiheessa ikinä pakotettu, vaan se sai edetä täysin omaan tahtiin.Cindyllä on ollut suuri pelko näyttelypöytää sekä koko näyttelytilannetta kohtaan. Cindyllä oli vain yksi suunta ja se oli mahdollisimman kauas pöydästä. Jo parilla treenillä Cindy alkoi itse hakeutua pöydälle. Tähän oli avainasemassa se, että Cindyä ei missään vaiheessa ikinä pakotettu, vaan se sai edetä täysin omaan tahtiin.

Kurssi on tarkoitettu näyttelyyn meneville tai näyttelyissä käyville koirille. Kurssilla käydään läpi näyttelyyn valmistautuminen ja näyttelyn kulku. Koiran toimiminen ja oma toiminen. Koiralähtöinen esittämistapa on lähtökohta siihen, että koirasta on mahdollista saada iloinen, näyttävä ja varma esiintyjä. Saat myös itsekin esiintymisvarmuutta kun koira on hyvin treenattu. Kurssi muokkautuu kurssilaisten tarpeen mukaan.

Kurssi sisältää kolme käytännön kertaa, hinta 70 e.