Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kaikki kurssit ovat kestoltaan n 50 min /kerta ja ne pidetään kerran viikossa sinä tiettynä päivänä joka on sama kuin aloituspäivä, ellei toisin mainita. Kurssikirje lähetetään sähköpostiin n viikkoa ennen aloitusta. Kurssit pitää eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittanut Tanja Torvinen. 

 

Hihnakäytöskurssilla harjoitellaan hihnakäytöstä ja siihen liittyviä asioita. Lenkkeilyyn kuuluu monta erilaista osa-aluetta eli kyseessä ei ole vain yksi taito.  

Kurssin hinta 70 e, sis kolme käytännön kertaa.

                                                                                            Hihnakäytöskurssilaisia Hihnakäytöskurssilaisia

 

Ohituskurssi. Tällä kurssilla opetellaan toisten koirien ohittamista. Soveltuu kaikille koirille, mutta on erityisesti suunniteltu koirille joilla haasteita ohittaa muita koiria.

Hinta 95 euroa, sis neljä käytännön kertaa. Paikka saattaa kurssilla vaihtua eri ympäristöihin.

 

Kaupunkikurssi. Sopii koirille, joiden kanssa ei juurikaan olla käyty ihmisten ilmoilla tai joiden kanssa muuten vaan halutaan harjoitella erilaisissa ympäristöissä ja häiriöissä. Koira saattaa kotona tutuissa ympäristöissä osata hienosti, mutta vieraammissa paikoissa se onkin haastavampaa. Sopii erinomaisesti myös eri lajeissa kilpaileville! Koiralla olisi hyvä olla edes alkeita kontaktista. Kurssin aikana kurssipaikka vaihtelee. Sisältää neljä käytännön kerta. Hinta 90 e.