Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pentu-, juniori- ja arkikäytöskurssit on tarkoitettu kaikille koirille perheineen, jotka haluavat harjoitella turvallisessa ympäristössä koirille tärkeitä perustaitoja. Koiran perhe oppii myös samalla itse miten on kannattavaa kouluttaa koiraansa ja miksi se käyttäytyy niin kuin käyttäytyy. Kursseille on siis tervetulleita ihan koko perhe ja mikäs sen mukavampaa kuin kouluttaa yhdessä koiraa yhteisillä pelisäännöillä. Kurssit ovat pääsääntöisesti viiden kerran kursseja, joitain poikkeuksia on kuitenkin.

 

Kurssit pitää Tanja Torvinen, joka on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon.

 

Pentukurssit on tarkoitettu n 10 vk - 6 kk ikäisille pennuille. Pentukurssille on hyvä tulla jo näinkin aikaisin, että pentu pääsee sosiaalistumaan jo varhaisessa vaiheessa. Pennun tärkein sosiaalistamiskausi päättyy n. 12 ikäviikkoon mennessä eli todella varhain.

Kurssilla harjoittelemme kontaktia, rauhoittumista, käsittelyä, hihnakäytöstä, toisten koirien ohittamista jne. Sisältää viisi käytännön kertaa, Eläinkoulutustusblogin Jaana Pohjolan kirjallisen materiaalin PDF-muodossa ja kotiharjoituksia. Hinta 95 e. Kurssipäivä kerran viikossa.

 

Pentutoko on tarkoitettu alle 6 kk ikäisille pennuille. Kurssilla tarkoitetaan tokoa eli tottelevaisuuskoulutusta, joka pohjautuu tottelevaisuuskokeeseen. Kurssilla harjoitellaan kontaktia, perusasennon opettamista eri tavoin, aktiivista seuraamista/alkeita, palkkaamista eri tavoin, paikoillaan olemista, luoksepäästävyyttä jne. Kurssin sisältö määräytyy tarkemmin kurssille osallistujien mukaan. Kurssin aloittanut pennun pitää olla kurssin alkaessa alle 6 kk.

Kurssi on normaalia pentukurssia pidempi, kestäen 10 viikkoa, normaalin viiden viikon sijaan. Hinta 160 e. Voi maksaa kahdessa erässä. 

 

Pentujen puuhapiiri on tarkoitettu alle 5 kk ikäisille pennuille. Kesto n 45 min kerrallaan. Puolet ajasta harjoitellaan tarpeellisia arkitaitoja jne ja puolet ajasta pennut leikkivät keskenään. Hinta 10 e / kerta. 

 

Perustaidot harrastekoiralle. Sopii niin pennuille kuin vanhemmillekin koirille. Kurssilla harjoitellaan tarpeellisia taitoja mitä tarvitaan lajissa kuin lajissa, niin taukokäytöstä (aktiivi- ja passiivitauko), palkkaamista eri tavoin, erilaisia tapoja kouluttaa (mm sheippaus), häiriöistä luopumista, kohdetyöskentelyä jne. Hinta 95 e, sisältää luennon, neljä käytännön kertaa, kirjallisen materiaalin ja kotiharjoituksia. 

 

Juniorikurssit on tarkoitettu 6 kk - 1v ikäisille koirille. Kurssilla harjoittelemme kontaktia, häiriöistä luopumista, hihnakäytöstä, toisten koirien ohittamista jne. Sisältää viisi käytännön kertaa, kirjallisen materiaalin ja kirjalliset ohjeet. Hinta 95 e. Kurssipäivä kerran viikossa.

 

 

 

Arkikäytöskurssi, yli 6 kk ikäisille koirille. Kurssilla koira sekä omistaja harjoittelee tärkeitä arjen taitoja, mm. hihnakäytöksen, ohituksia, luopumisen, paikalla olemisen, sivulletulon ja seuraamisen jne. Sisältää viisi käytännön kertaa, kirjalliset ohjeet ja kotiharjoituksia. Hinta 95 e.

 

 

Pentuleikkikoulu on tarkoitettu 8 - 16 vk ikäisille pennuille. Leikkikoulussa pentusi oppii jokaiselle koiralle tärkeitä sosiaalisia taitoja ohjatussa ja turvallisessa ympäristössä toisten pentujen kanssa. Leikkikoulussa myös aremmat pennut ehtivät rauhassa tehdä tuttavuutta, koska samat pennut tapaavat toisiaan kolme kertaa. Leikkikoulussa myös harjoitellaan hieman koulutustilassa oloa ja käsittelyä leikin lomassa sekä tutustutaan eri lajeihin. Kolme kertaa 45min/40e.

 

Seniorikurssi. Tarkoitettu yli 8-vuotiaille. Vanhakin koira oppii uusia temppuja. Kurssilla käsitellään vanhenevan koiran hyvinvointia, harjoitellaan vanhemman koiran kouluttamista sekä virikkeellistämistä, mutta ennen kaikkea kurssilla pidetään hauskaa yhdessä. Ethän tuo kurssille kipeää koiraa. Sisältää neljä käytännön kertaa, kirjallisen materiaalin ja kirjalliset ohjeet. Hinta 70 e.

 

 

 Peruutusehdot sekä muita yleisiä käytäntöjä