Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tarjoan yksityistunteja niin ongelmakäytöksien kouluttamisessa kuin muissakin koulutusta vaativissa tilanteissa. Kouluttaminen tapahtuu aina eläimen ehdoilla. Eläimen oikeaa käytöstä pyritään vahvistamaan. Ammattitutkinnon suorittaneella kouluttajalla on valmiudet toimia aina eläimen edun hyväksi. Kipu voi joissakin tilanteissa johtaa suuriinkin ongelmakäytöksiin ja kivun poissulkeminen on aina ensisijaisen tärkeää.

 

Koirat:                                                

Ongelmakäytökset          

Perusasioiden opettelu

Tokoliikkeiden kouluttaminen

Näyttelyharjoittelu

 

 

Hevoset:

Ongelmakäytökset

Perusasioiden opettelu

Erityispalveluna ratsastuskoulun hevosille koulutus- ja hyvinvointipalvelut.

 

Yllä lueteltuna vain esimerkkejä. Jos kaipaat apua jossain muussa asiassa, niin ota rohkeasti yhteyttä!

 

 Näyttelytreenausta tallihommien ohella :) Näyttelytreenausta tallihommien ohella :) NäyttelyposeeraustaNäyttelyposeeraustaVoit myös kerätä oman treeniporukan tai voin tulla vierailevaksi kouluttajaksi porukkaanne. Tässä treenaillaan Team Viipurilaisten kanssa. Voit myös kerätä oman treeniporukan tai voin tulla vierailevaksi kouluttajaksi porukkaanne. Tässä treenaillaan Team Viipurilaisten kanssa. KohdetyöskentelyäKohdetyöskentelyä

Autoilu jännitti aiemmin todella kovasti, mutta nykyään se sujuu oikein hienosti :) Autoilu jännitti aiemmin todella kovasti, mutta nykyään se sujuu oikein hienosti :)